Online Psycholoog

In je eigen tijd en omgeving, met je eigen online psycholoog werken aan je herstel. Psychologenpraktijk Amatus werkt met Skype en chatsessies. Daarnaast bieden we tussen de behandelingen door ook nog de mogelijkheid om whatsapp contact te hebben.

Voor wie?

Online therapie bij psychologenpraktijk Amatus is voor iedereen. Maar in het bijzonder voor mensen die niet in staat zijn om wekelijks naar mijn vestiging te komen. Je kunt in je eigen tijd en omgeving aan je klachten werken, onder begeleiding van een online psycholoog.

Voordelen van een online Psycholoog?

Internet therapie bij een online psycholoog heeft vele voordelen ten opzichte van reguliere therapie. Het is laagdrempelig en je werkt vanuit je eigen omgeving en in je eigen tempo aan jezelf. Via de e-mail, Skype of chat heb je contact met je online psycholoog die je zal helpen de grip op je leven terug te vinden. Doordat er geen wachtlijst is, kun je al binnen enkele werkdagen aan de slag gaan met je klachten.

Toch iemand zien?

Dat kan ook! We kunnen virtuele therapie afwisselen met face-to-face contact.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor online therapie? Dat kan! Stuur me een mailtje met jouw vraag erin en ik zal zo spoedig mogelijk antwoorden.
Twijfel je of online therapie bij jou past? Ook dan mag je me gerust een mailtje sturen. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
Voor de tarieven van de online psycholoog sessies klik hier.

Diensten

SKYPE

Soms kan het voorkomen dat je niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Psychologenpraktijk Amatus biedt daarom de mogelijkheid om Skype gesprekken te voeren zodat je hulp kunt krijgen op afstand. Maak hier een afspraak.

CHAT

Vind je het toch een beetje eng om naar de psycholoog te gaan of wil je liever op een meer anonieme manier geholpen worden. Dan kunnen we ook een chatsessie inplannen. Maak hiervoor een afspraak.

WHATSAPP

Tussen de therapie door kan het weleens voorkomen dat je even behoefte hebt aan steun of advies.  Op zulke momenten kun je me altijd bellen. Maar daarnaast kun je ook via Whatsapp contact met me opnemen.