Laagdrempelig, mensgericht & positief

De psychologenpraktijk waar jij als persoon daadwerkelijk centraal staat.
Een vertrouwde plek waar echt naar jou geluisterd wordt!

Welkom bij Psychologenpraktijk Amatus

Fijn dat je een bezoek brengt aan mijn website. Mijn naam is drs. Aimée Faarts en ik heb als psycholoog al vele mensen geholpen om het beste uit zichzelf te halen. Psycholoog Wijnandsrade
Een van de waarden die ik nastreef in mijn psychologenpraktijk is om toegankelijke en laagdrempelige psychische zorg aan te bieden aan een breed publiek. Zelf denk ik dat vrijwel iedereen baat kan hebben bij psychologische hulp: ter preventie of wanneer er al problemen spelen. Het is daarbij belangrijk dat je een psycholoog zoekt die je begrijpt, rekening houdt met je persoonlijke wensen en de behandeling op jouw niveau en tempo aanpast. Dit zorgt er namelijk voor dat jij het maximale uit de therapie haalt.
Werkzaam als Psycholoog Wijnandsrade, Naast Psycholoog Wijnandsrade ben ik ook Psycholoog in sittard

Voor veel mensen is het al een hele stap om een afspraak te maken met een psycholoog. Erg jammer.. hierdoor blijven mensen namelijk onnodig lang lopen met hun klachten/problemen, zonder daar hulp bij te krijgen. Dat kan ervoor zorgen dat je je behoorlijk alleen voelt. Psycholoog Wijnandsrade
Vaak heerst er ook een stigma dat therapie “zweverig” is. Dit hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn! Het kan namelijk ook praktisch zijn, positief en doelgericht. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat je ook de voordelen van gesprekken met een psycholoog kunt ervaren. Neem vandaag nog de stap naar een beter leven en neem contact met me op. Psycholoog Wijnandsrade

Skype

Soms kan het voorkomen dat je niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Psychologenpraktijk Amatus biedt daarom de mogelijkheid om Skype gesprekken te voeren zodat je ook hulp kunt krijgen op afstand.

Chat

Vind je het toch een beetje eng om naar de psycholoog te gaan of wil je liever op een meer anonieme manier geholpen worden. Dan kunnen we ook een chatsessie inplannen.

Whatsapp

Tussen de behandeling door kan het weleens voorkomen dat je even behoefte hebt aan steun of advies. Dan is het wel zo fijn dat je ook even een berichtje kunt sturen.

6 Redenen om te kiezen voor Psychologenpraktijk Amatus

✓ Snel en Persoonlijk contact

✓ Snel en Persoonlijk contact

Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren op je berichten. Dit kan via e-mail, chat, skype of telefonisch.

Jij staat centraal

Jij als persoon staat centraal, jouw wensen staan voorop, altijd en in elke fase van de behandeling.

Jij bepaalt

Jij bepaalt het tempo van de behandeling middels de frequentie en de duur van de sessies. Natuurlijk zullen onze professionals je hierin wel altijd adviseren.

Verhoging levenskwaliteit

Wij streven samen met jou naar verlichting van je klachten en verhogen van je levenskwaliteit.

Gratis Kennismaking

Omdat wij denken dat de klik minstens zo belangrijk is als de behandeling, willen wij jou graag eerst de kans geven om kennis met ons te maken.

Huiselijke omgeving

Je krijgt een luisterend oor in een huiselijke en prettige omgeving.