Relatietherapie Landgraaf

Ben je op zoek naar “Relatietherapie Landgraaf”  dan ben je op het juiste adres. In de omgeving van Landgraaf ben ik werkzaam als relatietherapeut. Ik ben er om jullie te begeleiden in deze moeilijke tijd. Ik streef erom om jullie relatie te redden.. Mijn praktijk is gelegen in Elsloo. Relatietherapie is van groot belang als je bij elkaar wilt blijven. Soms komt het voor dat je het gevoel hebt dat je relatie vast zit. Relatietherapie kan hier de uitkomst bieden. Mocht je niet in staat zijn om naar mijn Praktijk te komen in Elsloo, dan is dit geen enkel probleem. Dan kom ik gewoon naar jullie toe in of rondom Landgraaf.

Al door het volgen van enkele sessies relatietherapie worden vaak  goede resultaten geboekt. Het aantal sessies relatietherapie is erg afhankelijk van de kern van de problematiek.
Gedurende de relatietherapie bepalen jullie het onderwerp waar jullie naar willen reflecteren.  Mijn rol gedurende deze relatietherapie sessies is het begeleiden en analyseren van de problematiek die bij jullie leeft. Als onafhankelijk persoon ben ik beter in staat om de problemen in jullie relatie te beoordelen.

Voor meer informatie kun je kijken op Relatietherapie Landgraaf
OF maak een afspraak met de Relatietherapeut

Uiteraard zijn jullie zijn van harte welkom in mijn vrijgevestigde psychologenpraktijk voor een sessie relatietherapie te Elsloo vlakbij Landgraaf.