Na een moeilijke tijd achter de rug te hebben gehad heeft drs. Aimee Faarts mijn vrouw en ik geweldig begeleid en ondersteund in het oplossen van onze relatieproblemen. We waren op het punt om de relatie op te geven.  Wat wij zo geweldig vonden is dat zij echt kijkt naar wat wij nodig hadden, we konden haar bellen wanneer het even vast liep. Wij kunnen haar enkel aanraden!

3 september 2015

Een psychologe die zich echt aanpast aan jouw wensen.

Na een moeilijke tijd achter de rug te hebben gehad heeft drs. Aimee Faarts mijn vrouw en ik geweldig begeleid en ondersteund in het oplossen van onze relatieproblemen. We waren op het punt om de relatie op te geven.  Wat wij zo geweldig vonden is dat zij echt kijkt naar wat wij nodig hadden, we […]
3 september 2015

“een zeer competente Psychologe”

Dankzij haar hulp kan ik nu verder drs. Faarts is een zeer competente psychologe. Zeker een aanrader!
3 september 2015

“Geweldig fijn mens”

Als collega GZ-psycholoog kan ik Psychologenpraktijk Amatus echt aanraden: Drs Faarts is een kundige, empathische collega die oprecht geïnteresseerd is in haar cliënten. Op persoonlijk vlak is Aimee een geweldig fijn mens, ik heb er vertrouwen in dat je bij haar in goede handen bent!
3 september 2015

Een Psycholoog die betrokken en oprecht is

Ik kan deze praktijk enkel ten zeerste aanraden. Denk aan een werkwijze vol positiviteit , betrokkenheid, en vertrouwdheid – iedereen is anders, en door de kennis binnen deze praktijk zorgt dit voor een brede visie die helpt gedurende de therapie.