Tarieven en vergoedingen

Psychologenpraktijk Amatus is aangesloten bij de beroepsverenigingen NFG en RBCZ. Mede daardoor zijn er verschillende zorgverzekeraars die de therapie geheel of deels vergoeden. De hoogte van uw vergoeding is afhankelijk van hoe u aanvullende verzekerd bent. U kunt uw zorgverzekeraar om informatie vragen hierover. U kunt uiteraard ook een kijkje nemen in de vergoedingsoverzicht van de NFG.

Ook werkgevers kunnen – bijvoorbeeld in het kader van uitvalpreventie – tegemoetkomen in de kosten voor psychosociale therapie. Overleg dit eventueel goed met uw werkgever.

Indien uw zorgverzekeraar om een AGB code vraagt kunt u onderstaande AGB code doorgeven.

AGB code: 90101032    Praktijk AGB code: 90060604    RBCZ Licentie:810397R    NFG Registratienummer: 8252

Individueel consult

De kosten voor individuele consulten bedragen €85,- per consult. Een consult duurt ongeveer 50-60 minuten.

Gezinstherapie

De kosten voor gezinstherapie  bedragen €100,- per consult.  Een consult duurt ongeveer 50-60 minuten.

Avond consulten

Voor avond consulten die plaats vinden na 17:30uur wordt een toeslag gehanteerd van €15,-. per consult.

Afspraak annuleren

Indien u op het tijdstip van de afspraak verhinderd bent kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. U kunt zich per mail, telefonisch, of Whatsapp afmelden. Indien de annulering niet tijdig of helemaal niet is doorgegeven, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Privacy

Uw privacy vinden wij heel erg belangrijk. Als vrijgevestigde psycholoog ben ik dan ook niet verplicht om uw persoonlijke gegevens met derden te delen, uw zorgverzekeraar daarbij inbegrepen. Alles wat u met mij bespreekt blijft tussen ons. Uw persoonlijke dossier dat wordt bijgehouden per consult zal zorgvuldig onderworpen worden aan ons privacybeleid. Alleen met uw persoonlijke toestemming zal ik uw informatie delen indien dit gewenst is.